Wat is Apriotief?

Apriotief is een mediabureau dat zich bezig houdt met media in de breedste zin van het woord.

Apriotief is een kruising van a priori en aperitief. A priori staat voor  eerst en belangrijkst; aperitief  komt voor de maaltijd, ook eerst dus en is lekker en sprankelend. Apriotief brengt dan ook op een aangename manier uzelf, uw vereniging of bedrijf in de kijker.

Wie over Apriotief spreekt, heeft het over journalistiek, media, PR, marketing, promotie en presentatie. Apriotief brengt de pers bij u en u, uw bedrijf of vereniging in de pers. Hebt u iets te melden over uw bedrijf of vereniging? Bij Apriotief vindt u het hele gamma: van louter persbericht, over presentatie van een persconferentie tot organisatie van die conferentie en opmaak van de persmap. U wilt iets geschreven zien?

Bel Apriotief! Teksten voor websites en reportages zijn eigen aan het huis. Apriotief feest graag en daarom zijn wij er ook om uw PR te verzorgen als uw bedrijf of vereniging jarig is. Een boek over het bedrijf of gewoon een reportage? Wij doen het! Van een podium is Apriotief ook niet bang: een bedrijfsopening, een modeshow, een sportshow en zelfs een debat over sport, cultuur, economie of de samenleving… wij praten het voor u aan elkaar.

Apriotief helpt vooral ook meedenken met uw vereniging en bedrijf. Hoe kunnen we onze verjaardag vieren? Hoe kunnen we de markt veroveren? Apriotief werkt samen met u een aangepaste strategie uit.