Klavertje vier

Apriotief… het klavertje vier voor uw bedrijf!

Natuurlijk is de verhuis van uw bedrijf, het twintigjarig bestaan, de opening van een nieuwe vestiging, de ingebruikneming van een nieuwe productielijn of gewoon de voortdurende groei van uw bedrijf belangrijk.

Maar hoe laat u dat de wereld weten? Op een betaalbare manier!

Mediabureau Apriotief is op dat vlak uw klavertje vier. Wij bieden een nieuw totaalpakket waarmee uw bedrijf wordt voorgesteld, externe en interne communicatie kan worden verzorgd, beurzen kunnen worden bestormd, nieuw klanten benaderd kunnen worden en de weg naar de media kan worden gevonden. Let wel! Wij zijn geen reclamebureau maar een mediabureau dat werkt met professionele schrijvers, fotografen, opmakers en grafici.

Voor 6000 euro krijgt u:

  1. Kwaliteitsvol bedrijfsmagazine van 12 pagina’s A4 formaat gedrukt op papier satiné 150 gram quadri. 1000 exemplaren. Inhoud: voorwoord, ontstaan, groei, interviews, voorstelling afdelingen, wie is wie…
  2. Bedrijfsreportage in kader 60 x 80 centimeter. Ideaal om in uw bedrijf of op beurzen te hangen. Ook bruikbaar als publireportage in dag- en weekbladen. U krijgt de reportage ook digitaal zodat ze ook op de website kan worden geplaatst.
  3. 5 fotoborden 60 x 80 cm die een perfect overzicht geven van de activiteiten en de accommodaties van het bedrijf. Bruikbaar in uw zaak maar ook op beurzen.
  4. Kant-en-klaar opgemaakt persartikel dat wordt verstuurd naar een geselecteerd persbestand. Ook de opvolging is gegarandeerd.

Normale kostprijs van dit pakket: 7311 euro. Nu voor 6000 euro!